Alpha pakket wet

21,99

Model:
8717524624804
Levertijd:
1-2 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

GEBRUIKSAANWIJZING
Borstel het doek voordat u Alpha gaat gebruiken goed af met de droge 123 Tentdoekborstel. Zorg ervoor dat het doek goed is afgespannen. Spuit het doek met water nat en nevel vervolgens de Alpha dun en gelijkmatig op het oppervlak, bewerk het oppervlak nu met de 123 Tentdoekborstel. Laat de Alpha en het doek niet opdrogen, nevel regelmatig water bij. Laat het schuim kort intrekken. Hierna met veel water naspoelen zodat alle resten uit het doek zijn. Gebruik een harde waterstraal middels een spuitpistool.

Bij gebruik van de WET, direct na de schoonmaak impregneren, Omega WET is een waterdichting voor de meeste soorten NAT doek. Dit kan zijn na de schoonmaak of bij acute lekkage. Bij acute lekkage eerst wachten tot het niet meer regent, dan snel impregneren, WET heeft ± 30 minuten aandroogtijd nodig. Met deze liter impregneert u ± 15m². Omega WET dringt diep in de te impregneren vezel door en maakt het doek weer voor jaren waterdicht. Doe met Omega WET altijd een geheel vlak of wand. Alleen bij het gecoate dak altijd van binnen naar buiten werken, de rest van het doek is verder eigen inzicht en mag beide zijden. Vervuild doek eerst reinigen met Alpha Tentdoekreiniger, op vervuild doek is de werking van de impregnering minder. Tip: Indien het op de naden lekt, gebruik dan de 123 Seale Nadendicht, deze kan ook aan 2 zijden worden gebruikt.

Borstel het doek voordat u Omega WET gaat gebruiken goed af met de droge 123 Tentdoekborstel. Doekwaterdicht WET wordt direct na het reinigen gebruikt op het nog natte doek. Kunstmatig nat maken wordt afgeraden. Na eventuele schoonmaak in elk geval direct beginnen met Omega WET want deze is speciaal voor nat doek. Alleen bij het gecoate dak altijd van binnen naar buiten werken, de rest van het doek is verder eigen inzicht mag beide zijden. Nevel de Omega WET dun op het oppervlak en werk vlak voor vlak. Het doek niet doordrenken; 2x een dunne laag werkt beter. Ruim het doek pas op als het doek geheel droog is, minimaal 24/36 uur laten drogen. Wanneer de Omega WET op de ramen komt dit direct afvegen met een tissue of doekje.

Meer uitleg op YouTube
Doekwaterdichting voor nat tentdoek

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder